Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
25/8 2010 - 12 timers Happy Hour starter på fredag

Vær hurtig på tasterne kl 9:00 på fredag

 
Af hjertet tak
Tusind tak til dig der har fulgt med på nyhedsbrevet i mange år, og hjertelig velkommen til dig der lige har tilmeldt dig! Jeg vil gerne gøre noget ganske særligt, for jer der er med her. Jeg kan allerede afsløre der bliver Happy Hour, med helt unikke tilbud.....det fortæller jeg mere om i dette brev.
 
.....men først vil jeg lige fortælle dig om nogle begivenheder, jeg håber du har lyst til at bakke op om.....

 
Jeg støtter Landsforeningen SIND – vil du hjælpe?

I anledning af Landsforeningen SINDs 50 års jubilæum inviterer jeg i samarbejde med SIND, dig til at deltage i en auktion på maleriet Kærlighedens Hule.

Byd på maleriet ”Kærlighedens hule” af ved at sende en e-mail Lars på lc@sind.dk  ...Her skriver du dit bud, sammen med dit navn, din adresse og telefonnummer.

De 3 der har det højeste bud når auktionen stopper den 26. september, får tilbudt et gratis 8 ugers malekursus hos mig via www.KreativAkrylmaling.dk

Alle pengene går selvfølgelig ubeskåret til SIND.

Du kan følge seneste bud på facebook og på Landsforeningen SIND’s hjemmeside.


Læs lidt mere her
 
Mens Shop Hillerød - Fast udstilling

Jeg har genåbnet udstillingen hos Mens Shop, i Slotsarkaderne i Hillerød.

Der vil løbende være 8-10 værker i mindre størrelse. Kig endelig forbi! Det er et super hyggeligt sted men mulighed for shoppetur i Hillerøds hjerte – evt. også gåtur i parken omkring slottet.
 
Du kan kombinere besøget med et på min store udstilling hos Invita Hillerød på Industrivænget 19.

Se malerierne hos Mens Shop
 
Ses vi 4-5 september hos Invita Hillerød?

Mød mig fra kl. 11-15 lørdag og søndag hos Invita Hillerød, på industrivænget 19. Du får muligheden for at få en personlig ”rundtur” hvor vi kan tale om malerierne. Jeg ankommer klokken 10 og du skal være velkommen, til at være med den første time hvor jeg ”flytter ind med mit atelier”.

I det omfang der er tid til det, maler jeg og deler ud af maletips. Er du interesseret i at male selv, kan du skrive dig op på en særlig liste som får 2 dages gratis adgang til alle mine online malekurser på www.KreativAkrylmaling.dk. Den særlige list finder du i butikken begge dage.

Jeg er i gang med et MEGA maleri 2 meter x 1 meter, jeg håber meget på at det bliver færdigt til fremvisning.


Download invitation fra forsiden
 
Åbent hus hos Designa

Hos både Designa Lyngby og Designa i Roskilde har du også den 4-5 september mulighed for at se mine malerier, her de nemlig også åbent-hus! Jeg er der ikke selv, men malerierne kan du både se og købe direkte på nettet.

Dorthe som har Køkkenbutikken i Roskilde siger: ”Vi har åbnet begge dage fra kl. 10-15 Butikken vil være fyldt med jubilæums tilbud, til helt fantastiske priser. Søndag sætter vi fokus på sund mad, og har en kok til at demonstrere alle dampovnens fortræffeligheder - kom og få en gastronomiske oplevelse!


Se malerier på udstillingerne
 
12 timers happy hour på fredag den 27. august kl. 9-21

Som en ganske særlig bonus for jer der læser med, lancerer jeg for første gang (og måske eneste) Happy hour med nogle heftige tilbud på over 40 malerier. Det er nu på fredag den 27. september. Først tænkte jeg det skulle være fra klokken 9-10, men så tænkte jeg "skal det være, så lad det være", og alle får nu rig mulighed.

Fra Klokken 9:00 - 21:00 kan du købe malerierne - De bedste ryger først, så vær hurtig hvis du har en favorit eller to.

Pssst jeg mangler at finde nogle få malerier på listen..... så vi kommer op over 40 malerier i alt, det gør jeg i løbet af i dag.


Se hvilke malerier og priser her
 
Hvorfor happy hour?

  

Fordi, nyhedsbrevet har rundet 1.000 læsere, det er jeg rigtig glad for.

Fordi, nogle af jer troligt har fulgt mig siden de allerførste udstillinger lokalt i Slangerup. Jeg bliver typisk lidt rød i hovedet når I nævner det, og skifter meget hurtigt emne når I siger ”der er jo sket meget”… Men selvom jeg bliver rød i hovedet, så er jeg meget meget meget taknemmelig fordi I gav mig chancen dengang og fordi I stadig følger med TAK!

Fordi, jeg gerne vil at mine malerier kommer ud og glæder endnu flere mennesker i deres hverdag.

…… og så knap så glædeligt fordi mit autoværksted .... eller rettere min gamle bil gav mig en god grund.......(næsten) ingen sure miner jeg elsker den bil.


Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk