Info / Derfor

Derfor

Når malerier er dybt forbundet med vores liv, drømme og ønsker for fremtiden kan de bidrage positivt til vores livskvalitet. Det er det jeg ønsker med min kunst, fortæller Christina Christiansen. Selvfølgelig skal malerierne passe ind med farver og størrelse. Men malerierne kan mere end det. De kan skabe stemning, løfte energien, holde fast i gode oplevelser og minder – eller sætte skub i vores drømme.

Mange arbejder med visions collager, eller skriver post-it lapper som påmindelse om det, de gerne vil. Men når det så skal hænges op, kniber det. Måske har man ikke lyst til at familie og venner skal involveres i det. Og måske fravælger man at hænge de mange lapper papir op, fordi de roder mere end de pynter. Her er malerier et æstetisk valg, som giver dig friheden til at beslutte, om historien bag dem, skal fortælles eller ej.

Vælge at stå i sin fulde power og livsdrøm

 
Lisanora og Christina Chistiansen med farverige malerier

De røde-orange ildfarver, udstråler en power. En power, som vi nemt kan glemme, vi har indeni. Eller som det kan blive tid til at pakke mere ud, stå mere ved og tage mere til sig.

Det sidste skete for Lisanora Alfrida Malu Dalgaard. Hun valgte ... læs mere
Christina Christiansen | CVR: 41914165 | Slangerup  | cc@gallericc.dk