Info / Nyheder / Støtter H3 Krudtugler

Støtter H3 Krudtugler

 
Er du del af en familie med et handicapet /kronisk sygt barn? - Eller har du fantasi nok til at forestille dig hvordan familielivet vil være med et sådan barn?
 
Du vil selvfølgelige elske det barn helt ud over bordkanten! ... MEN der vil helt naturligt være udfordringer med at få det hele til at hænge sammen. De "raske" søskende bliver nogle gange "overset" - simpelthen fordi forældrene ikke har overskuddet til det hele. Pludselig skal det syge barn indlægges og så røg den lovede tur i Legoland, Tivoli og bare den hyggelige tur i skoven efterfulgt med boller og kakao.
 
Foreningen H3 krudtugler hjælper familier med længervarende indlæggelser på børneafdeling H3 børn. De arbejder hårdt på at samle penge ind til arrangementer netop for søskende. Både for oplevelsens skyld - og for at børnene får oplevelsen af at møde andre børn i samme situation.
 
Derudover arbejder Foreningen H3krudtugler på at udbygge deres hjælpeside til forældre. Hjælpesiden giver forældrene mulighed for at stille spørgsmål og få ekspert svar, uden at skulle søge i øst og vest.
 
Sidst men ikke mindst arbejder foreningen på at give familiernne et pusterum under en lang indlæggelse.
 
I 2010 Donerede jeg 2 malerier 
 
  
Futte på tur                           Tante Gertrud på shopping
Begge str. 40x50 - håber virkelig du vil byde.
 
 
Du kan også støtte med enten et beløb til H3 Krudtugler - f.eks. 50 kroner som støttemedlem, eller tilbyde dem med sponsorgaver.  
 
Tak for at du læste dette til bunds, som den heldige mor til 2 helt raske børn, blev jeg HELT STILLE, da jeg hørte Else fortælle om hendes liv, som mor til et kronisk sygt barn, og hvordan hun på trods af den situation, så har valgt at bruge enorme mængder af hendes egen livsenergi til at hjælpe andre!
 
Jer der kender mig godt, ved det er yderst sjældent at jeg bliver helt, helt, helt stille!
 
Håber du får lyst til at støtte denne sag
Christina Christiansen
Christina Christiansen | CVR: 41914165 | Slangerup  | cc@gallericc.dk