Info / Kan malerier tale? / Permanent Vacaction

Permanent Vacaction

Jeg har på fornemmelsen at dette bliver en af mine aller største serier. Ideerne triller ind, hjulpet på vej af fantastiske input og ønsker fra kunder. Jeg er igang med en spændende bestilling på Brooklyn Bridge, Guggenheim musset i Bilbao og Sacre Coeur med stemning fra Mont Matre.
 
Kunderne havde siddet på trappen på Sacre Coeur i Paris, og var ligeså tryllebundet over stemningen og udsigten som jeg. Det fik mig til at tænke på, at lave denne serie, hvor feriestemninger bliver genskabt og foreviget. 
 
Så jeg håber du mentalt får en smuttur på ferie lige så ofte det skal være - heraf navnet til serien "Permanent Vacation"..
 
 
 
De første tre i serien, er af fri fantasi, stemningen jeg er gået efter er ferie syd på. Det er den sene aftenstemning efter en lang skøn dag i solen. Husene nærmest gløder af en varm dag i skønneste solskin. De minder mig om Italien - hvilket land tænker du på?
 
Disse 3 er til solgt - men du kan se andre under skæve huse
 
 
 
 
 
Og denne gang går turen til new york hvor også et beachparty er rykket med, det er solgt men du kan se flere under skæve huse
Christina Christiansen | CVR: 41914165 | Slangerup  | cc@gallericc.dk