Info / Skab en god uge

Skab en god uge

Giv dagene navne... og du vil opleve de kommer til at indeholde det navn du har givet dem... jeg leger med det og sådan ser min uge ud denne uge:
 
- Magiske mandag
- Tøsernes tirsdag
- Oplevelsernes onsdag
- Taknemmelige torsdag
- Festlige farverige fredag
- Lærerige Lørdag
- Sjove søndag
 
Og som du kan se nedenfor har jeg dedikeret malerier til disse dage, jeg har arbejdet med at give dagene navne og oplever stor glæde derved, måske har du lyst til at lege med. Følg mig på Facebook her.

Intentionen for Magisk Mandag

Jeg vil holde øje med hverdagens magiske øjeblikke, og drømme lidt om fremtidens - f.eks. at tage til Kina igen for at finde smukke fortryllende landsbyer og magiske åndehuller Klik her for at følge på facebook
Magiske mandage i Kina
 

Intentionen for Tirsdag

Der skal hygges og fnises og måske snakkes lidt længe i telefon, kender du det ørene bliver HELT varme... :-) Hverdagens gælder oplever jeg når jeg er sammen med dem jeg holder af... og der er noget særligt over kvinders og pigers bånd... undskyld til alle mænd der ser med... er sikker på i har det samme med drengerøvs dage.
 
 
 
 
Tøsernes Tirsdage
 
Intentionen for fredag er at gøre mig klar til festlige farverige fredag - jeg skal på kursus hele dagen. Bliver spændende! Satser på godt selskab. Ansvaret er mit for at skabe en af de festlige farverige fredage ..... malerierne skal minde mig om intententionen for fredag.
 
Farverige Festlig fredag
 
Festlige Farverige fredage i Kina Skæve huse med Christina Christiansen
 
 
 
 
Christina Christiansen | CVR: 41914165 | Slangerup  | cc@gallericc.dk