Info / Nyheder / Inspirationsprisen 2011

Inspirationsprisen 2011 Til Martin Thorborg

 
Inspirationsprisen 2011 til Martin Thorborg fra Christina Christiansen

Martin Thorborg får inspirationsprisen 2011  

Jeg vil gerne inspirere og gøre en markant positiv forskel for mennesker både med mine malerier og min undervisning. Et godt sted at starte er at belønne en som har gjort netop det for mig.

Martin Thorborg får prisen, fordi han ikke bare underholder men rykker mennesker markant på en vildt inspirerende og ærlig måde. Han har virkelig gjort en forskel for mig i mit liv som selvstændig. Der er mange der vil sælge dig alt mulig og gør livet indviklet som selvstændig. Martin gør præcis det modsatte, han giver direkte besked og så er han gennemsyret af entusiasme og passion for iværksætteri.

Inspireret af Martin Thorborgs mange videoklip på youtube og Thorborg.tv har jeg fortsat med min  forretningside om at lave et attraktivt kreativt onlineunivers, hvor jeg underviser i at male med Akrylmaling. Der har været vildt mange udfordringer undervejs, men jeg tror virkelig der er et stigende behov for at koble af fra hverdagen og dyrke den skabertrang vi alle er født med. Vi har travle hverdage, og derfor vil det være en hjælp for travle mennesker at de kan undervises 24 timer i døgnet, lige når de har en ½ time i kalenderen."

Med utallige inspirations klip fra bl.a. Martin Thorborg har jeg fundet troen på og hevet viljestyrken frem til at gennemføre rejsen som selvstændig. Derfor skal Martin have inspirationsprisen fra Galleri CC.

Bliv selv inspireret på Thorborg.tv eller google blot Martin Thorborg, er du selvstændig så kig forbi Amino.dk som Martin også står bag.

Christina Christiansen | CVR: 41914165 | Slangerup  | cc@gallericc.dk