Info / Derfor / Derfor Machu Picchu og dans

Drøm om Machu Picchu og grib nuet med dans

Hør Birgit Elgaard Brett, Coach og Direktør for Silva Metoden i Danmark, fortælle hvorfor hun valgte malerierne. Hvad der dragede hende, og hvad hun har ud af at have dem i hendes coaching rum.
 
Birgit Elgaard Brett og Christina Christiansen
 

Hvad fik dig til at vælge Machu Picchu maleriet?

Siden jeg var barn, har jeg altid været fascineret af inkaerne. Jeg har i årevis haft et foto af Machu Picchu hængende på min drømmetavle. Jeg blev draget af Christina Christiansens farvevalg i maleriet. For mig er der noget nærmest spirituelt over farvevalget og det udtryk maleriet giver. 
 
Machu Picchu maleri af Christina Christiansen

Ruinerne på maleriet, er malet med guld. Birgit siger ”Det minder om rigdom og storslåethed”. Med rigdom tænker Birgit Elgaard Brett også mental styrke. Hun uddyber ”Du har ikke valgt livets laveste gærde, når du bor på en bjergtop. Det udstråler mental råstyrke og ro.”

Maleriet er valgt til Birgits coaching rum. Her arbejder hun med, at få klienter til at træffe bevidste valg. Så de bl.a. finder vejen ud af livskriser og løfter deres energi. Hver eneste dag vælger vi enten, at fokusere på det der løfter op, eller det der trækker os ned. Boblerne og guldet over ruinerne i maleriet, symboliserer det opløftende valg for Birgit. 
 
Birgit Elgaard Brett og Machu Picchu

Koblingen mellem coachingen og maleriet er bl.a. at vi alle rummer en storhed, uanset om livet lige nu ligger i ruiner. Og maleriet er en påmindelse om, at stå og gå i verden med værdighed og mod. 

Grib nuet med passioneret dans

Birgit arbejder med konceptet ”Tag en god dag”. Det handler om, at tage korte genopladningspauser. Derfor, har hun bevidst sat dansemalerierne ved skrivebordet. I løbet af hverdagen tager hun mentale pauser, hvor hun kigger på malerierne. For Birgit løfter det energien. 
Birgit Elgaard Brett med dansemalerier
Dansemaleriet med den røde kjole minder hende om den indre styrke og power hun har. Dansemaleriet med den ferskenfarvede kjole minder hende om at være i verden med lethed. Det giver hende inspiration til at lege sig passioneret frem til resultaterne i stedet for at kæmpe.

Særligt i pressede situationer, hvor der er behov for bevidst at ”trække stikket” og være i nuet bruger Birgit malerierne.

Malerierne mere end ”bare” pynt på vægen. Det er en måde at fastholde ønsker på, træffe bedre valg og bevare jordforbindelsen i pressede situationer.

Vi er ikke alene

Malerier som påmindelse om vi ikke er alene
Maleriet med de 2 dansere på minder Birgit om at ”Vi er ikke helt alene”. Overraskende tit møder Birgit i sin coaching, at vi som mennesker er enormt bange for at spørge om hjælp. Det er lige fra direktøren til småbørnsforældrene. Og selv det helt banale, f.eks. at få hjælp til at hente sit barn.

Som selvstændig sidder man tit alene. Men vi er ikke alene. Hun uddyber, maleriet minder mig om at række ud efter andre, og opfordre klienter til det samme.

Se mere om Birgit her 
Christina Christiansen | CVR: 41914165 | Slangerup  | cc@gallericc.dk