Projekter / Egedal Sundhedscenter / Verden som legeplads

Verden som legeplads

Verden rummer de mest vidunderlige huse - bygninger med sjæl charme og finurligheder. På Egedal Sundhedscenter, finder du flere familiemedlemmer fra serien the world as a playground. Kig ned af siden der er mange malerier.
Før og efter malerierne Eventyrlige verden blev sat op
Før og efter opsætningen af malerier i kontoret
 

Freedom Seekers in Rothenburg

Forbinder du også det at rejse med frihed? 
 
En Tur til Rothenburg i Tyskland  kan anbefales til dig der elsker charmen ved gamle skæve og finurlige bygninger fra middelaldren. Se endnu flere malerier fra det skønne sted her
 
Før og efter maleriet blev sat op hos Sundhedscenteret  i Egedal.
 
 
Skæve huse Egedal kontor
 

Hvilke store drømme har du for dit liv?

Mange af os er bange for at drømme stort - for så bliver vi måske skuffede. Men hvad nu, hvis det var ok at drømme stort, og du ikke behøvede at lykkedes? Så kan du drømme stort uden frygten for at fejle. 
 
Sådan har jeg det med min drøm om at rejse, jeg rejser ikke ret meget. Måske lykkedes det start, måske lidt, måske senere. Jeg behøver ikke lykkedes på rekord tid, jeg vil nyde hver en rejse - og lille udflugt.
 
At male er også en rejseoplevelse. Jeg genskaber minder om steder, jeg har været, og der jeg gerne vil hen. Jeg vil gerne gøre det samme for dig. Fortæl mig om dine rejsemål. Kig forbi næste gang jeg har fernisering.
 
 

Finder håb i skæve huse fra San Fransisco

 
Finder håb i skæve huse fra San Fransisco
 

Kærlighedstur for store og små eventyrrejsende

 
Skæve huse San Francisco Christina Christiansen
 
Christina Christiansen | CVR: 41914165 | Slangerup  | cc@gallericc.dk