Projekter / Egedal Sundhedscenter / Kunstgruppen om valg af kunstner

Kunstgruppen om valg af kunstner

Kunstgruppen Egedal Sundhedscenter
 
Fra venstre: Susse Burmester, Fysioterapeut for de ansatte, Karina Wätjen, Børne fysioterapeut, Rikke Braad, Projektsygeplejeske, Ditte Andersen, Kontorassistent, Annie Østergaard, Fysioterapeut på Døgnpladserne 
 

Kunstgruppen Egedal Sunhedscenter - siger: 

 
Vi så Christina Christiansens malerier på en udstilling i Egedals kunstforening på Rådhuset, og syntes de lige passede til vores overordnet ide med, at de kunne skabe glæde og energi i vores center. Derfor, valgte vi at samarbejde med Christina Christiansen.

Vi ønsker, at borgere og medarbejdere skal blive mødt af glæde og energifyldte malerier. Christinas streg er sjov og skæv og fyldt med interessante elementer, som kommer en i møde.
 
Vi ønskede en ensartethed i udtrykket, og derfor valgte vi én kunstner til udsmykningsopgaven. Vi ønskede at skabe bevægelse gennem hele Sundhedscenteret, og i samarbejde med Christina Christiansen, mener vi at have opnået dette. 

 
Kunstens mission er at afspejle livet i Sundhedscentret.
 
 
Bevægelsen gennem huset er opnået på forskellig vis. På gangen ved træningssalene er temaet de fire årstider, og Christinas skæve huse bevæger sig gennem sprudlende grønt forår, varm sommer, et blæsende efterår, og en fredelig vinter med julelys og sne. 

Historierne bag Christinas skæve huse er fortalt i denne bog - Hvor der også er billeder, af hvordan her så ud før og efter malerierne kom op og hænge.

 
 
 
 
 
 
 
 
Christina Christiansen | CVR: 41914165 | Slangerup  | cc@gallericc.dk