Malerier / Citat malerier

Citat malerier

Små citater og sætninger, kan blive din trofaste støtte i forhold til at opnå nye mål, ændre ting i dit liv eller blot huske dig på noget du virkelig er glad for.

Hvor tit har du læst et citat eller en rigtig givende sætning og tænkt ”Ejjj det må jeg huske, budskabet passer lige til mig?” … og hvor tit har du så i virkeligheden husket det?

Problemet er at du mangler noget der minder dig om sætningen. Et tip er derfor at skrive det op i din kalender, på et stykke flot karton og hænge det op hvor du ser det. Du kan også købe et at mine små citat-malerier, hvor teksten står bag på maleriet. Måske skal du have maleriet stående på dit skrivebord? På bogreolen? Eller lige ved din seng som godmorgen og godaften hilsen til dig selv?

Du kan få dem med et af mine yndlingscitater - eller få dit helt personlige skrevet bag på. Det er også en genial gave til din ven(inde), kæreste her til jul eller andre gode lejligheder. 

 

Disse kan du købe lige nu:

Citat malerier Citatmalerier
Skriv i beskeden hvad dine ønsker til maleriet er.
 
- Hvilke farver og motiv.
- Hvilket Citat
 
Husk at bestille et ministaffeli hvis du ønsker dette.
 
250,00 DKK
Er du faldet for et citatmaleri, og så er citatet ikke det der siger dig allermest?
 
Så ændrer jeg det gerne for dig. Det er når maleri, farver, motiv og historier smelter sammen at glæden ved malerierne for alvor opstår.
 
Skriv hvad du ønsker der skal stå. Du skal være obs på at det skal kunne stå på bagsiden ;-))
 
 
50,00 DKK
Dette ministaffeli er perfekt til citatmalerierne.
FOTO er på vej.
20,00 DKK
Christina Christiansen | CVR: 41914165 | Slangerup  | cc@gallericc.dk