Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
3/4 2009 - Passioneret Påske
 
En personlig hilsen

Jeg håber du får en fantastisk påske, med tid til det dit hjerte brænder for!

 

Galleriet holder lukket frem til 14 april, da jeg tager af sted med familien i sommerhuset i Grenå. Men du kan både se mine malerier på udstilling i Slangerups Gader og hos Invita i Hillerød, eller online på www.gallericc.dk.

 

Det er skønt at foråret endelig bryder frem, mange nye ideer og farvevalg spirer frem. Påsken vil jeg bruge til at vende fokus mod familien, filosofere lidt over livet, og mon jeg kan lade være med at male? Jeg tvivler – min passion for at male brænder i mig, kribler og krabler – og på trods af de mange udfordringer min nye livsstil har bragt med sig, så er jeg dyb taknemmelig for at have fundet passionen i mit liv.


 
Kunst i Slangerups Gader

Mine farvestrålende værker er at finde 19 steder i Slangerup frem til udgangen af maj. På biblioteket i Slangerup Kirke og de fleste butikker kan du se små og store malerier i vinduerne eller indenfor. Hele ruten kan ses på min side under udstillinger.

 

Hos Nordea, Danske Bank og Gods & Guld, har jeg udstilling i hele banken/butikken. Fredag den 15. maj bliver der en kunstevent hos Gods & Guld, hvor jeg deltager.

 

Jeg har allerede modtaget mange dejlige kommentarer på min udstilling ”Kunst i Slangerups gader” – tak for dem!


 
Udstilling hos Invita Hillerød
Hos Invita Hillrød har jeg netop indgået en aftale om permanent udstilling i hele butikken fra lørdag den 6. juni. Her holder vi et brag af en fernisering!
 
Indtil da, er du velkommen til at se min udstilling i Invitas Living afdeling på Industrivænget 19, Hillerød.

 
Kunstevents i Maj
Søndag den 17 Maj arrangerer Fjordkunst.dk kunstrute i hele Frederikssund kommune. Vi er 12 kunstnere i Kulturhuset Elværket i Frederikssund denne dag.
 
Fredag den 29 Maj kan du møde mig på Blå Nat i Jægerspris, med mange af mine små malerier.
 
Begge arrangementer fortæller jeg mere om i næste nyhedsbrev.

Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk