Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
17/5 2011 - Gå ikke glip af den årlige åbning af mit private atelier

Jeg maler Thorborgs sommerhus og også gerne dit!

 
 
Kunne du tænke dig at kigge forbi i mit private atelier næste weekend?
 
STED: Bakkebo 17, Slangerup
TID: kl. 10-17 lør & søndag 28 -29  Maj
OBS: det er åbnet atelier døre, så du kan komme gå, som det passer dig.
 
Det sker i forbindelse med den årlige kunstrute med fjordkunst.dk (50 kunsterne er med planlæg din rute på www.Fjordkunst.dk)
 
En gang om året rydder jeg op og invitere indenfor, hvor alle mine malerier er skabt. Mit atelier er de 20 m2 i mit liv jeg værdsætter højest, for det er her glæden skabes, der er her de mange timer flyver væk, mens penslerne taler deres eget sprog.
 
Jeg vil ELSKE at møde dig personligt, tale om malerierne, kunsten, inspirationen, fortolkningen og glæden ved malerierne. Jeg sørger for at have ekstra mange malerier hjemme (holder 2  udstillinger tilbage til efter du har været her).
 
Og så skal jeg male Martin Thorborgs sommerhus - en charmetrold af bygning. Kom og hør hvorfor jeg maler det, og tag endelig et foto af dit eget hus med eller et sted du holder af, hvis vi skal have en snak om hvad det kan blive til i mit univers.

Åbent hus......
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk