Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
27/10 2010 - Vinderen fundet

...og sådan deltager du selv

 
Vinderen af Jægerspris Slot

Børnekonkurrencen om at vinde et maleri af Jægerspris Slot er nu færdig –70 børn deltog med flotte farvelagte skitser af Jægerspris Slot. Vauuuw, nogle skønne farver og fine tegninger.

Det blev Ronja som vandt i lodtrækningen- jeg har stadig tilgode at fange familien i telefonen, så har du en datter der hedder Ronja  på 9 år, kan du også skrive til mig på cc@gallericc.dk  Til alle jer, der lod jeres børn deltage, vil jeg gerne sige tak! Hils dem endelig fra mig og fortæl at jeg synes deres tegninger var helt fantastiske. Alle de smukke tegninger er på Jægerspris Slot.


 
Skal du vinde et stort 140x100 maleri?

Hvis du har været forbi og besøge min udstilling på Jægerspris Slot eller COBRA rummet så skriv dig på gæstelisten og du vil deltage i lodtrækningen om et af mine største malerier.

Du kan nå at besøge mig endnu i COBRA rummet ved Sophienholm. Jeg er der hver dag fra 11-17 til og med denne søndag den 31. oktober. Sidst men ikke mindst kan du kigge forbi på min faste udstilling hos Invita Hillerød i weekenden den 6.-7. november hvor jeg maler og viser rundt.

Vinderen offentliggøres her i nyhedsbrevet mandag den 8 november.


Jeg vil gerne vinde – lad mig se maleriet og skrive mig på gæstelisten
 
Den personlige julegave

Hvis du har en drøm om at give en helt personlig julegave i form af et maleri til en du holder af, så er det en god ide at bestille nu. Hvad enten du har ønske til specielle farver, størrelse, motiver – måske endda at få malet bygninger fra et fælles sted – jeres hjem, fantastiske ferieminder eller måske ligefrem, det sted hvor jeres kærlighedshistorie startede.

Der er også masse af muligheder for at købe en lækker adventsgave eller julegave. Jeg har samlet udvalgte malerier i priser fra 300 kroner.


Find gode julegaver og ideer til advent her
 
Gavekort til den kreative
Kender du en der har en kreativ malespire i maven? eller er det måske dig der længes efter at komme i gang eller videre med at male?
 
Du/gavekortmodtageren får adgang til mit maleunivers på www.KreativAkrylmaling.dk.
 
Det er til dig der ønsker at opnå indre ro og glæde i en travl hverdag.Jeg viser dig en sjov og ukompliceret vej fra blankt lærred til slutresultat, og lukker dig ind i et magisk rum af frihed og positiv energi. Du åbner selv døren til dit kreative fristed, når det passer dig – for undervisningen foregår 24 timer i døgnet."
 
Lyder det som dig? eller en du kender?

Så tjek de kreative julegaver lige her
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk