Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
13/10 2010 - Fordi vi ikke kan være desparate allesammen

er der en PowerPrinsesse gemt i dig?

 
Fordi vi ikke kan være desparate allesammen...

Fordi vi ikke kan være desperate alle sammen, har jeg lavet en serie der hedder HAPPY HOUSEWIFES. I disse tider hvor finanskrise stress og alverdens ulykker er samtaleemnet, kunne jeg godt tænke mig at bidrage med noget helt-nede-på-jorden livsglæde.

Happy Housewifes serien, er symbolet på de fantastiske mennesker, der uanset livssituationen vælger den positive side til. Sætter fokus på alt det skønne i livet, som andre knap nok ser... og helt glemmer at værdsætte.

Er de smukke indholdsløse blondiner? Nej tværtimod. De er fyldt med indhold, de har AKTIVT VALGT at stole på livet, stole på sig selv og deres nærmeste. De fortæller at der er MERE GODT end SKIDT i livet. De bruger ikke deres kostbare tid på denne jord på brok og endeløs klagesang…………. De er en gave i verden. Hvad med dig hvad vil du være?

Jeg har malet det kvarter hvor jeg selv ville elske at bo.... Håber også du har lyst til at flytte ind??


Mød Happy Housewifes og mig i COBRA-rummet - snigpremiere her.
 
Hvordan har din indre PowerPrinsesse det?
Har du læst om dem? har du læst bogen? har du læst min version..... er du enig / uenig?
 
Skal vi snakke om det på fredag kl. 16. ? Du er velkommen i vaders, balkjole med fjerboa eller bare i dit helt almindelige tøj, når der er fernisering i Rebekkasalen nu på fredag kl. 16 på Jægerspris Slot.
 
Tag også de helt små PowerPrinsesser og Sørøvere med, og sørg for at de har "udfyldt tegningen" så de kan vinde slottet.... og det halve kongerige (det første sørger jeg for det sidste må du selv klare ;-))

Ja tak til at se mere om PowerPrinsesser og hvordan et barn jeg kender vinder slottet.
 
UNDSKYLD
og UNSKYLD alle i fantastiske mænd der er på brevet........... det blev en smule PINK denne gang.... Men jeg håber I nyder tanken om at få have eller beholde en Happy Housewife eller en PowerPrinsesse... måske endda en der er begge dele.
 
Som vi siger i Jylland DET ER IKKE SÅ RINGE ENDDA! (det betyder super fantastisk hvis du er i tvivl).
 
 

 
42 mennesker vil gerne - hvad med dig?
Lige nu er der 42 mennesker som gerne vil vinde et af mine største malerier. De har derfor skrevet sig på gæstelisten til en af mine 3 næste og foreløbig sidste udstillinger i år.
 
Jægerspris Slot - fernisering på fredag kl. 16
COBRA - rummet fernisering torsdag den 21 oktober kl. 16
Invita Hillerød, - fernisering på nye malerier 6-7 November
 
Kan du komme til ferniseringerne eller mens udstillingen varer, så skriv dig på gæstelisten .... kun hvis du har lyst til at løbe med det store maleri selvfølgelig.

Ja for pokker jeg skal vinde det maleri
 
Har du altid ønsket dig at male?
Så se af at komme i gang - det kan ikke gå for langsomt. Jeg kan afsløre, at du går glip af en masse skønne oplevelser, der bliver ret svære at købe dig til.
 
Inden jeg går i gang med den helt store tale om hvordan du kan bruge det at male til at få et fantastisk liv........ så skynder jeg mig lige at bremse mig selv. (men jeg mener det VIRKELIG og jeg kan tale timevis om det).
 
Og så vil jeg bare anbefale dig at smutte forbi www.KreativAkrylmaling.dk og endnu vigtigere skrive dig op til at møde mig live tirsdag den 16 November. Så skal jeg personligt hælde så meget inspiration i bolden på dig at du hopper hele vejen hjem....Du vil blive overrasket over hvad akrylmaling kan gøre for dig!
 
Jeg maler på min faste udstilling i Roskilde HELE DAGEN - DET ER GRATIS, MEN SKRIV DIG OP.

JA.... jeg vil også ha et kick ud af at male.... (gratis ingen bivirkninger ;-)
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk