Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
10/7 2010 - Er det dig, der løber med store dansemalerier til chockpris?

Om nøgne damer og det at spile 10 år af sit liv

 
GOD FERIE

Her lige 2 sekunder i jeg skal af sted på ferie, vil jeg sende dig de bedste ønsker for din ferie!!

Dette er et nyhedsbrev, noget mere personligt end de fleste. Jeg deler hvordan jeg har ”spildt” 10 år af mit liv, nøgne damer, mulighed for at møde mig på hjemmebane, mange nye malerier, muligheden for at vinde store malerier og sidst men ikke mindst muligheden for at købe mine allerstørste dansemalerier til latterlige priser, fordi jeg hader at køre bil ;-))

RIGTIG RIGTIG god sommer - jeg er tilbage igen i august

CC


Sunset Boulevard - nyt maleri
 
At "spilde" 10 år er ok med mig

     

Jeg sidder lidt højtideligt og tænker på, at det har taget mig uendelig mange år at finde tilbage til den kreative leg, den store glæde og nysgerrighed på at udforske, lære og være fjollet. Eller i virkeligheden mere to-the-point ”AT VÆRE HVEM JEG VIRKELIG ER”. Jeg har jagtet fine titler, stort ansvarsområde (en fed løn…) for så bare at erkende, at uanset for fantastisk det hele lyder… og hvor smart man kan se ud i jakkesæt, lige så hamrende ligegyldigt er det, hvis det ikke giver mening!

Det giver så meget mening i mit liv, at male nogle malerier, som bringer glæde og inspiration! Det giver den vildeste mening for mig at inspirere andre til at komme i gang med at male på KreativAkrylmaling.dk. – Det er da det bedste projekt jeg længe har kastet mig over!…. ja jeg tror faktisk jeg er kommet det tætteste på at blive missionær ;-)

Det er ok at ”spilde” 10 år af mit liv for at nå hertil. Jeg har helt ærlig aldrig stået op og glædet mig så meget til min arbejdsdag. Nu da det har stået på siden maj, så tør selv den logiske side af mig stole på, at sådan er livet, når man bare er sig selv og gør det hjertet virkelig brænder for.


Se kreativAkrylmaling... tilmeld dig gratis minikursus under nyhedsbrevet ;-))
 
Nøgne damer hos Invita Hillerød

    

Jeg har spist min egen medicin, det har resulteret i 3 nøgne damer (Forklaring følger). Den ene dame er nu udstillet på min faste udstilling hos Invita køkkencenter i Hillerød. De to andre vil jeg lige overveje hen over sommeren om de nogensinde skal sælges.

På mine online malekurser fortæller jeg at ALLE kan male, også dem der tror de ikke kan. For at jeg følte det var ok at sige det, måtte jeg turen forbi noget jeg har påstået jeg ikke kunne…. At male noget der skal ligne. OG DET BLEV SÅ NØGNE DAMER.

Jeg var ret ydmyg da jeg troppede op på malekursus første dag. Jeg følte tiden blev skruet HELT tilbage til mit allerførste malekursus, hvor jeg ikke lige helt var sikker på hvorfor jeg var i rummet. Denne gang gik jeg dog lige til sagen med en hurtig bekendelse, ”Jeg vil gerne male noget der ligner og jeg aner ikke hvordan”. Overraskende nok, tager det kort tid at lære når først man er 100% villig til at være en fiasko….. De 3 damer er mine første og til dato eneste, og var alt hvad jeg nåede på mit 5 ugers kursus.

Det var en stor udfordring, det indrømmer jeg gerne. En enkelt dag måtte jeg give mig selv frikvarter og smide med noget maling i haven på undervisningsstedet.. de har taget mig evigheder at lave… jeg har været pisse sur undervejs! (må man godt skrive det i et nyhedsbrev? Nå pyt – for sent) Men som i et eventyr, så endte det lykkeligt. Og jeg er nu hamrende stolt over at have malet dem.

Det er en fantastisk at tænke, det kan jeg ikke…. Så nu gør jeg det bare alligevel! De hedder ”på vej” fordi de blev vejen til nyt ukendt land. Om nøgne damer bliver lige som omfangsrigt som huse, dansere og skæve glas og flasker i mit maleunivers må tiden vise.

Sikke en laaaaaaaaaaaaaaaaaaaang forklaring, men når noget står mit hjerte nært, så synes jeg du skal vide hvorfor… Den grønne og orange damer er med mig på sommerferie ;-)) Det lilla er alt for stort til at komme med – så hende giver jeg slip på nu… hun kan ses og købes hos Invita Køkkencenter – Hvis de andre sættes til salg bliver det også hos Invita Køkkencenter du kan se dem.


Se stort foto af den miderste dame her
 
Masser af nye malerier

   

Jeg har rigtig mange nye malerier, hvor nye farver og metoder har været i brug.

Dels er en række malerier der er lavet til undervisnings brug, på KreativAkrylmaling.dk – de sat til salg i kategorien ”de andre” her finder du skaktern, papegøjer, romantik og silhuetter.

Serigrafi med Fy(tårnet) og Bi(vognen)  - jeg har så tit tænkt på at lave historier med husene, hvor et eller flere går igen. Hermed en serie med de første 6 malerier, af makkerparret Fy og Bi.

Forelsket i New York og en serie på 5 ”Drømmehuse med skæve vinkler” i Sydlandsk stemning, ”Sunset Boulevard” og mange andre skæve huse er blevet færdige. 3 små danserinder sneg sig også med i strømmen af nye malerier.

Du kan se mange af dem allerede hos Invita Køkkencenter i Hillerød, og fra august vil nogle være med på udstilling hos Advodan i Køge (åben udstillet) og resten vil komme med på en firmaudstilling hos Falck Huset.


Se alle nye malerier
 
Home Sweet Home
Jeg skal male i min hjemby VEJLE…. Er det ikke vildt??? Jeg glæder mig, og håber at møde dig 20-21 August i Shopping Centret ”Bryggen” i Vejle. Jeg maler hos Søstrene Grene og har tænkt mig at sende alle i Vejle og opland på en mission om at male! Kom og kig med når jeg giver den gas med maling og pensel. Jeg maler på lærred og gerne på dit tøj hvis du har lyst til at være kunstværk for en dag ;-))

 
2nd Sweet Home
Den første weekend i september maler jeg hos Invita Køkkener i Hillerød, det er jo det nærmest som at være hjemme …… Hvis jeg ikke skulle male så tror jeg, jeg skulle forsøge at få et job der! Udelukkende fordi det er sådan nogle fantastiske mennesker, køkkener ved jeg ikke noget om….  Sæt Kryds i Kalenderen allerede nu. Jeg har masser af nye værker med og jeg glæder mig til at tale med dig.

 
Facebook
Der er altid noget specielt at hente for jer der er med i facebook klubben og nyhedsbrevet!
Når vi runder 1.000 medlemmer i min kunstklub på facebook så er der sat store malerier på højkant. Alle medlemmer kan i øvrigt hente nogle kort til gaver hos Invita Hillerød og Felixvine i Slangerup.

Se kokurrence på facebook - husk også at melde dig ind i klubben
 
Vanvittig pris på store malerier

 

Når jeg er færdig med at holde ferie, så skal jeg rykke rundt på malerierne. Dels lukker jeg min faste udstilling hos Designa i Taastrup og dels skal min udstilling hos Designa i Roskilde laves om.

Fordi, jeg gerne vil undgå at køre i den store bil…… så kan du hvis du er super hurtig, køber og afhenter mine allerstørste dansemalerier få dem til en vanvittig pris….. – men du skal slå til inden 1 August. Derefter er priserne helt normale.


Se hvilke malerier det er her
 
Kryds i Kalenderen

  

5 August – Udstilling hos Advodan på Torvet i Køge frem til oktober

20-21 August – Maleevent hos Søstrene Grene i Vejle

4-5 September –Åbent hus hos Invita Hillerød – jeg maler kom og kig med

18 September – Temaudstilling hos HC Vendelev, kunstnere fra foreningen Fjordkunst.dk på Erhvervsmessen V. HC Venslev

1-3 Oktober – Art2See messe i Odense

Oktober – Udstilling på Jægerspris Slot

20-31 Oktober – Udstilling i COBRA – rummet ved Sofienholm.


Udstillinger
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk