Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
18/6 2010 - En hyldest til hverdagen, de skæve vinkler og kreativiteten

Skal det være dig?

 
Kreativ Akrylmaling for ALLE
   
Som nogle af jer ved, har jeg lanceret www.KreativAkrylmaling.dk . Et online malekursus – det første i Danmark tror jeg. De første har allerede meldt sig og er startet op - du kan stadig nå det!.  Som trofast læser af dette nyhedsbrev, vil jeg give dig muligheden både for ekstra bonus, intropris, og et GRATIS minikursus – men så skal du også være hurtig på tasterne.
 

Ja tak til bonusser, intropris og minikursus
 
En hyldest til hverdagen hos Felixvine
 
”En Hyldest til Hverdagen” er flyttet in hos Felixvine.dk på Kongensgade i Slangerup. Efter et besøg hos den lokale vinhandler, blev jeg enig med Vinhandler Jon Ulrich om at kunst og vin er en god cocktail.

Se mere under faste udstillinger
 
Skæve vinkler Lyngby
Christianshavns skæve vinkler er flyttet ind hos Designa på Hovedgaden i Lyngby, og hos Søstrene Grene i Lyngby Storcenter udstiller jeg dansere og skæve glas og flasker.

Se mere om faste udstillinger her
 
Mød mig i Hillerød

Den første weekend i september udstiller jeg på min største udstilling hos Invita Hillerød. Jeg håber meget at have et 2 meters maleri klar med en spændende by i finurlige vinkler.

Dig der er interesseret i at male kan få tips og tricks i det omfang der er tid til det.


 
Hvor er alle de nyeste malerier?
Til de nysgerrige - Jeg har en stor udstilling hos Novozymes og har flyttet mange af de nye malerier over i en kategori på hjemmesiden som hedder særudstilling hos Novozymes. Du kan fortsat bestille og reservere over nettet intet er ændret.

Se serien Permanent Vacation og andre her
 
Skal det være dig der får den sidste?

Jeg har 5 bordkalendere tilbage (de går fra Juli 2010 – Juni 2011) skal det være dig der får en af de allersidste? Hos Invita Hillerød er der 4 tilbage, men dem må du hente direkte i butikken.


Ja tak
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk