Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
7/5 2010 - Velkommen til drømme og passion

Invitation til mit private sted

 
Det er en lille smule grænseoverskridende at invitere dig hjem i mit atelier. Hvorfor nu det? Fordi det er her mit hjerte og passion blomstrer, det er her jeg altid kan samle og få min energi. Det er her, jeg mærker jeg lever med hvert et hjerteslag. Skal man egentlig dele det med andre? eller holde det helligt? Jeg vælger at dele det med dig!
 
Og nu hvor jeg har valgt at dele det inderste af min kunst med dig, så håber jeg du har lyst og mulighed for at kigge forbi allerede i morgen ;-))
 
Lørdag og Søndag (8-9 Maj)
Klokken 10-16
Bakkebo 17, 3550 Slangerup.
 
Vi kan snakke om kunsten, det at have og følge en passion, det at finde din livsenergi, du kan se en hel del af mine malerier, jeg maler på flere af mine værker og du kan se dem blive til. Dig der selv ønsker at komme igang eller få fif til at male, deler jeg også gerne med.
 
Alt dette foregår som en del af Fjordkunst.dk's kunstrute, jeg har oversigtskort her hos mig og du kan se kortet på Fjordkunst.dk

Download invitation
 
Det kan man da ikke leve af...???
For ganske nylig har jeg kastet mig ud i erhvervet som fuldtidskunstner. Jeg blev mødt med alle salgs kommentarer lige fra
 

Tillykke det var f* på tide

Wauuuw gid det var mig der havde noget jeg virkelig brænder for som dig

Fantastisk det skal nok gå rigtig godt for dig med din energi

 

til....

Jammen, hvad tænker du på det kan man jo ikke leve af?

 
og til den sidste kommentar er der i virkeligheden kun et svar. MÅSKE, men uanset økonomisk resultat, så ved jeg at denne livsdrøm skal prøves af. Og er der i virkeligheden NOGET der er vigtigere i dit liv end at gå efter den bold du VIRKELIG drømmer om??? (Alternativet er en dag at sidde i gyngestolen på plejehjemmet og synge en laaaaaaaaaaaaaaaaang sang om at det du kunne ha´ gjort hvis du havde turdet eller vundet i Lotto).
 
Så nu tager jeg turen ud over klippekanten og skal fortælle senere om jeg kan flyve, bliver overrasket af en helikopter der på magisk vis kommer på min vej, eller hvordan et styrt egentlig er. Total succes eller mega fiasko, jeg er klar!

 
Prisstigning og et røverkøb....
Det er et år siden jeg satte priserne op, og nu gør jeg det igen. Alle nyere malerier sættes op fra 1 Juni. Så køb nu hvis du længe har overvejet det!!
 
I forbindelse med åbenthus arrangementet  i morgen Lørdag og Søndag, har jeg fundet nogle af mine ældre malerier frem. Disse kan, her i mit atelier (8-9 Maj) købes til en fabelagtig pris.

Ja tak til fabelagtige priser, download invitation fra forsiden.
 
Snig Premiere Lyngby Storcenter
 
Den 17-22 Maj udstiller jeg på Teaterpladsen i Lyngby Storcenter
 
Jeg medbringer skæve huse, danserer og glas og flasker.
Du vil kunne se mig male
Du har mulighed for også selv at svinge penslen.
Dig der selv maler er også velkommen med dine spørgsmål.
 
Lige nu er der snig-premiere i Lyngby Storcenter hos
Søstrene Grene (se udstillingsvinduer)
Panduro Hobby (se maleri i butikken)
De Nice (i udstillingsvinduet fra på mandag)
 
Alle stederne kan du hente en postkortinvitation til den 17-22 Maj

Hent invitation på forsiden af Galleri CC
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk