Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
5/4 2010 - Jubiii det er forår

Invitation til glæde og inspiration

 
SES VI I HILLERØD DEN 16-18 MAJ??
Håber du har nydt påsken rigtig meget -oplevet noget nyt, hygget dig eller virkelig været total doven.  Jeg har afsluttet påsken med at sove den sidste dag væk, men er da lige stået op her til aften, for at sende et nyhedsbrev til dig;-)

Jeg har lavet mange små malerier på vores hyggelige påsketur i sommerhuset i Grenå, jeg tager dem med på kunstmessen i Hillerød 16-18 April i Frederiksborgcentret.  Det vil glæde mig at se dig på stand 52!

Den der er hurtigst på tasterne kan få fribillet til åbningsdagen. Jeg sender den til den første der sender en mail på cc@gallericc.dk


Se nye malerier
 
ET AFSLUTTENDE PÅSKEPIP
 
Hvis du ikke fik en skøn gave her i påsken, så har jeg flere til dig og til urimelige gode priser! Har netop sat dette store maleri (1,2m x 1m) til salg under ”give-away” på min side.
 

Klik her for at se mere
 
ET ÅR MED GLÆDE OG INSPIRATION

Kunne du tænke dig et helt år med glæde og inspiration hver dag? Det vil jeg gerne give dig, om ikke andet så bare noget hyggeligt opmuntrende at se på. Jeg har fået trykt en kalender som går fra Juli 2010 til Juni 2011. Den kan blive din for kr. 150.


lad mig se mere
 
KRYDS I KALENDEREN

Det er så skønt at foråret er landet for alvor! det er som at starte på en frisk, glæder mig til forhåbentligt at se dig.

16-18 April Hillerød Kunstdage. Mød mig på stand 52, jeg udlover 2 fribilletter til åbningsdagen til den første der kontakter mig på cc@gallericc.dk.

8-9 Maj inviterer jeg indenfor for første gang i mit private atelier. Det er i forbindelse med fjordkunst.dk’s kunstrute.

17-22 Maj har jeg separat udstilling i Lyngby Storcenter på Teaterpladsen. Kom og få en god snak!

Faste udstillinger: Min udstilling hos Designa i Roskilde er nu blevet en fast aftale, så du kan se mine malerier fast hos: Designa Roskilde, Designa Taastrup, Hørsholm Hospital og Invita Hillerød.

Hos alle køkkenbutikkerne kan du købe mine malerier.

Se meget mere på www.gallericc.dk her kan du i øvrigt downloade invitation med adresser og tidspunkter.


se mere om udstillinger
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk