Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
17/3 2010 - Kunstforeningsnyt - fra Christina Christiansen marts 2010

Auktion i kunstforeningen, vind billetter og bliv inspireret

 
TUSIND TAK!!!!
Tak for tilslutningen til mit nye nyhedsbrev - helt specielt til jer der arbejder i kunstforeninger. Jeg vil fortælle om kommende udstillinger og events I kan invitere jeres medlemmer til.
Derudover vil jeg bringe inspiration til jeres arbejde i kunstforeningsregi. Har I fundet på noget som fungerer godt hos jer? Så del gerne din viden ved at sende info på cc@gallericc.dk, og jeg viderebringer de gode historier og erfaringer.

gå til forsiden....
 
INVITATIONER TIL JER OG JERES MEDLEMMER

16-18 April Hillerød Kunstdage. Mød mig på stand 52, jeg udlover 2 fribilletter til åbningsdagen til den første der kontakter mig på cc@gallericc.dk.

8-9 Maj inviterer jeg indenfor for første gang i mit private atelier. Det er i forbindelse med fjordkunst.dk’s kunstrute.

17-22 Maj har jeg separat udstilling i Lyngby Storcenter på Teaterpladsen. Kom og få en god snak!

Faste udstillinger: Designa Roskilde, Designa Taastrup, Hørsholm Hospital og Invita Hillerød.

Du kan se meget mere på www.gallericc.dk og downloade invitation med adresser og tidspunkter. Send den gerne til jeres medlemmer i foreningen.


Download invitation fra forside
 
AUKTION I JERES KUNSTFORENING
 
Mange kunstforeninger udlodder hvert år det købte kunst via lodtrækning.

En helt anderledes model er AUKTION.  Hvert medlem får f.eks. 50 ”kunstdollars” for et års medlemskab. På den årlige kunstauktion, sættes det købte kunst under hammerslag, og hvert medlem byder på den kunst han/hun finder mest interessant.

Jeg har hørt fra den kunstforening, som gør dette, at det er noget af et tilløbsstykke. Medlemmerne kan købe ekstra ”kunstdollars” (husk at gøre det muligt også under auktionen ;-). Dette giver kunstforeningen mulighed for at få flere penge til deres arbejde, og de medlemmer som har forelsket sig i et eller flere værker at kunne få det med hjem.


 
ET GODT TILBUD
 
Under "Give away... næsten" kan du gøre et rigtig godt køb. Her er ældre malerier, samt serier med blot få tilbage sat tilsalg til spotpris.
 
Først til-mølle princippet, du kan købe online.

Ja tak .. lad mig lige se på dem
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk