Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
27/11 2009 - Tag forskud på julens glæder.....

Om håb, julestemning og nye udstillinger

 
Nye Udstillinger
Jeg har åbnet ny fast udstilling hos Designa i Taastrup. En helt ny serie kaldt Håbets Gudinder er medbragt... og det første maleri allerede solgt.
 
Du er velkommen på Roskildevej 323 D, Taastrup
Man-fre 10-17:30
Lørdag 10-14
 
Håbets Gudinder er stærke kvinder, der står ved sig selv, og bringer lys og håb til verden omkring dem... se mere her http://www.gallericc.dk/?id=306457
 
I december udstiller jeg hos Galleri Ammehuset. Ammehuset hører til  Ryegaard Gods og var engang det sted hvor godsets Amme boede. Deraf galleriets navn.
Sonnerupvej 4, 4060 Kr. Såby
Lør-søn fra kl. 11-16

 
Hvad tænker du?
Hvis kunst var en pille der gav dig energi, glæde og inspiration ville du så spise den??
 
Nyder du livet ... sådan helt oprigtigt??
 
Det og meget andet optager mig. Har du lyst til at komme bag kulisserne og følge med i mine tanker om kunsten, malerierne og livet sådan generelt??
 
Så følg med på kunstklubben på facebook eller læs mine historier om malerierne. Links til begge er på forsiden af http://www.gallericc.dk.
 
 

 
10% rabat indtil 24 december
Tusind tak til de mange medlemmer på min nye fan-side på face-book. Jeg er helt overvældet og super glad! Det er herligt med de mange skønne kommentarer, det betyder helt vildt meget for mig.
 
Som tak for den store opbakning, har jeg besluttet at alle der er med i fanklubben får 10% rabat frem til 24 december. Det er mit bidrag til julestemningen 2009.

Vil du også have 10% så klik her
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk