Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
1/3 2009 - Skæve huse spreder sig

Kendte bygninger i fri fantasi

 
Kunst i Slangerups Gader...

I samarbejde med en lang række butikker i Slangerup, har jeg igangsat en lokal kunstevent. Man kan finde et eller flere af mine malerier enten i udstillingsvinduerne eller på disken hos de handlende. Så en tur gennem Slangerups gader byder i den kommende tid på herlig meget lokal kunst. Og meget mere er på vej vil jeg gerne love.

 

"Rødderne på Rådhuset" - som ses på billedet er til salg hos Place 2 Live, meget billigt for et rådhus af den størrelse....."

 

www.gallericc.dk kan du under ”Udstillinger” downloade et kort & med listen over butikker med min kunst.


 
Lokale bygninger i skæv stil
I forbindelse med Frederikssunds 200 års jubilæum som købstad er jeg i fuld sving med at male lokale bygninger - selvfølgelige i min skæve stil med masser af finurligheder og farver. Selsø Slot og Jægerspris Slot er jeg specielt vild med at male.
 
På min side har jeg lavet en speciel oversigt over min 200 års serie. På billedet ses "Selsø slot i godt humør".

200 års serie
 
Vinder af malekonkurrence
Rigtig mange børn deltog i malekonkurrencen på Ølstykke bibliotek, som netop er afsluttet. Jeg blev mødt af 3 opslagstavler fyldt med tegninger - skønt!! Det var det hele værd. Vinderen af malekonkurrencen på Ølstykke Bibliotek er udvalgt, det blev 12 årige Emilie Jensdottir Carlsen. Hun har allerede været forbi for at hente de 2 eventyrslotte. 
 
Har du børn eller børnebørn som kan lide at male? så kan du frit downloade en malebog på linket nedenfor

malebog
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk