Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
7/11 2010 - En gave til dig og andre julerier

... og en afsløring af den store konkurrence

 
Vinderen af Håbet Gudinder blev…
Først og fremmest tusind tak til alle jer der har været forbi på mine 3 sidste udstillinger! Så skønt at få talt med jer! Den heldige vinder af det store maleri "Håbets Gudinder" er Heidi Møller Rasmussen.
 
Min datter Mathilde var nummerpige, med vådt hår og natskjorte, jeg fortryder jeg ikke filmede det og så ellers bare satte filmklippet op... Men mon ikke jeg vil få drøje hug for det når hun bliver ældre så det er nok meget godt.
 
Stort tillykke til Heidi, jeg er helt sikker på at jeg hører fra dig ;-))

 
En gave til dig

Jeg har lavet nogle elektroniske julekort du kvit og frit kan sende til venner og bekendte.

Har du et særligt maleri du er meget begejstret for, så send titlen til cc@gallericc.dk og jeg opretter maleriet som julekort ;-))  


Gratis Julekort - lad mig se
 
Gammeldavs Julekort
Du kan også købe pakker med helt almindelige julekort - med et af mine farvoritmotiver. Det er til nogle absolut rimelige priser.
 
Post Danmark er jo desværre lidt dyre - men du kan slippe for porto ved at lave en aftale med mig (Slangerup) - eller tage forbi Invita Hillerød på Industrivænget 19, der kan du samtidig se min største faste udstilling.

Lad mig se de julekort
 
En særlig gave

Hvis det er i år at du vil give en særlig gave til en du holder af enten i adventsgave eller julegave, så har jeg samlet et bredt udvalg af malerier primært i den billige ende.  

Der gælder den helt normale mulighed for at bytte maleriet eller få pengene tilbage op til 3 måneder efter køb.  Så hvis du gerne vil overraske med noget helt unikt – men er lidt i tvivl, løber du absolut ingen risiko.


Tjek malerier til Julegave eller adventsgave
 
10 vilde tilbud
Her frem til jul sætter jeg 10 malerier på kategorien ”Give away… næsten” – og selvfølgelig er du som læser af nyhedsbrevet, blandt de første der får besked. De er på nu - og det er først til mølle.

Give Away ... lad mig se
 
Udstilling i Mølleåens Golfklub
Frem til midten af december udstiller jeg i Mølleåens Golfklub, her er du velkommen ;-))  Der er et særligt arrangement i forbindelse med Mortens aften - i restauranten.

Snigpremiere og mere info
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk