Info

 
Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive via kontaktformularen sæt kryds og husk dit telefonnr hvis du gerne vil at jeg ringer dig op.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her, jeg udsender det når jeg har noget på hjertet, typisk udstillinger, messer o.lign.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
5/8 2010 - Mine Veninder, skæve huse, dig og mig og vasketøjet

Se dem hængt til tørre hos Advodan i Køge

 
Veninder - hvad er de værd?

Gode veninder er dem der står lige bag dig, når du tror alt er forbi, alt håb er ude, og du intet er værd. Gode veninder får dig til at grine på en gråvejrsdag. Gode veninder er dem du næsten ikke kan vente med at skrive eller ringe til, når du har godt nyt. Gode veninder er dem du hepper af på sidelinjen.  

HVAD GØR DU FOR DINE GODE VENINDER??? OG HVAD GØR DE FOR DIG?? 


Læs min personlinge historie om en af mine gode veninder her
 
Dig mig og Vasketøjet.....
 
DIG MIG OG VASKETØJET Dette lille bitte maleri har jeg hygget mig med siden Maj måned, det har været med på diverse events hvor jeg har malet lidt på det. Hver gang med forskellige motiver. MEEEEEEEEEEEN her i sommerferien så kom der noget hyggeligt frem ... to huse som holder rigtig meget af hinanden... og alt deres vasketøj. Nu er vasketøjet hængt til tørre hos ADVODAN i Køge
 
ALADDINS TANKER - Er et eventyr, drømmen om den magiske lampe. Solen står højt og husene holder fest, men tanker og drømme hvivler forbi.
 

Se de mange nye malerier her
 
Vil du vide mere før alle andre?
Hvis du gerne vil sikre dig altid at være den der kan løbe med de nyeste malerier.
 
 

Så tilmeld dig her, og du bliver tippet før alle andre
 
Besøg Advodan i Køge - 31 Malerier udstillet
Jeg udstiller med 31 malerier hos Advodan i Køge frem til slutningen af oktober.
Advodan ligger på Torvet i Køge. Et smukt sted! Det summer af liv og charme, der er masser af fantastiske skæve huse.
 
Advodan har fået en stor del af mine helt nye værker. Jeg har virkelig lagt mig i selen for at gøre denne udstilling speciel.
 
Du er velkommen til at kigge forbi, og hvis du bare skal sikre dig at ingen løber med din favorit, så bestil på nettet ;-))

Se malerierne her
 
Kreative Malekurser - tilmelding nu
Hvis du skal sikre dig en plads på et af de 3 malerkurser fra KreativAkrylmaling.dk så er det ved at være sidste udkald, vi stater på mandag.
 
 

og køb her
 
Fjoller rundt på forsiden
Jeg har længe gerne villet lave en personlig velkomstvideo til Galleri CC. Men jeg tænkte lidt for meget over hvad jeg skulle sige, hvad der skulle være med... og så løb det ud i sandet.
 
I går - lige inden jeg skulle sætte malerier op hos Advodan - tænkte jeg " Hvad pokker, tænd da bare for videokameraet og sig hvad der falder dig ind". Det gjorde jeg så, så hermed en velkomst, lige fra hjertet..... uden censur eller "manuskript".
 
JA JAAAAAA jeg skal helt klart sidde mere stille næste gang. Og der er en mærkelig forskydning mellem lyd og billed - men who cares? håber du lytter til budskabet i stedet ;-)

Lad mig se dig hoppe rundt på skærmen
Christina Christiansen | CVR: 31997143 | Slangerup  | cc@gallericc.dk