Info / Derfor / Power

Vælge at stå i sin fulde power og livsdrøm

Lisanora og Christina Christiansen

De røde-orange ildfarver, udstråler en power. En power, som vi nemt kan glemme, vi har indeni. Eller som det kan blive tid til at pakke mere ud, stå mere ved og tage mere til sig.

Det sidste skete for Lisanora Alfrida Malu Dalgaard. Hun valgte et stort maleri med de ildrøde farver, og nogle mindre. Hun fortæller:

"Jeg havde og har stadig en vild oplevelse af at få malerierne med hjem, og opdage alt det der sker i mig. Alle mine sanser bliver aktiveret og jeg mærker stærke energier i spil. Jeg har i mange år arbejdet meget med sanser og energier i forhold til mig selv, samt i forhold til min uddannelse til psykoterapeut."
 
Girls Night
Maleriet: Girls Night af Christina Christiansen

"Jeg sidder nu og kigger på den dansende kvinde, som så absolut skal hænge i mit terapirum, hun ville være der. Den snak jeg havde med Christina Christiansen, udspiller sig her i rummet, og jeg kan nu se, hvordan det hele hænger sammen - det er så vildt."

”Jeg kigger på mit eget spejlbillede - en kraft og dybde, som jeg har haft så svært ved at tage til mig, altså at tage ejerskab af den, samt det ansvar det medfører. Nu er hun her og jeg føler glæde og taknemlighed, samt lidt sommerfugle i maven.”
Lisanora, har netop med købet af malerierne besluttet at handle på drømmen om at starte selvstændigt som terapeut.
 
Malerierne er købt til at skabe rette stemning i arbejdsværelset, og give Lisanora den daglige påmindelse om den kraft hun har indeni og gerne vil hjælpe andre til også at vække, og tage til sig.
Christina Christiansen | CVR: 41914165 | Slangerup  | cc@gallericc.dk